Vadim Krasnoselski confirmă că va avea loc o întâlnire cu Igor Dodon și a anunțat ce subiecte vor fi abordate în cadrul discuțiilor

  • 25 Octombrie 2019 16:45
Vadim Krasnoselski confirmă că va avea loc o întâlnire cu Igor Dodon și a anunțat ce subiecte vor fi abordate în cadrul discuțiilor

Liderul nerecunoscut de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a confirmat că noua întâlnire cu președintele Igor Dodon va avea loc pe 29 octombrie la reședința din satul Holercani.

Potrivit agenției INFOTAG, Krasnoselski a precizat că deja a stabilit agenda viitoarei întâlniri.

„Problemele incluse în agendă sunt de natură umanitară, socială și economică. Multe dintre ele au migrat din agenda întâlnirilor anterioare, menținând actualitatea și necesitând soluții”, a spus Vadim Krasnoselski.

Potrivit reprezentantului Tiraspolului, la formarea agendei au fost luate în considerare „problemele cu care oamenii se confruntă aproape zilnic”.

„E vorba de probleme bancare, probleme de decontare, telecomunicații, încetarea cauzelor penale motivate politic, problemele privind traficul internațional, exportul, importul și așa mai departe. Le vom aborda, le vom discuta și vom propune soluții”, a spus Krasnoselski, care a remarcat disponibilitatea de „a examina subiectele suplimentare pe care le are partea moldovenească”.

Igor Dodon și Vadim Krasnoselski s-au întâlnit la Holercani și în martie 2017. În total, ei au avut cinci întâlniri.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:91 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău