Vaccin pentru viață - o campanie Radio România

  • 29 Mai 2015 18:09
Vaccin pentru viață - o campanie Radio România

Radio România desfășoară, în perioada 1-5 iunie 2015, o campanie editorială de informare corectă a părinților asupra vaccinării.

Scopul acesteia este informarea populației cu privire la imunizări și impactul asupra sănătății publice, precum și trecerea în revistă a efectelor secundare, a motivelor pentru care unii părinți  nu vor să-și vaccineze copiii și a riscurilor ce pot apărea.

”Părinții se tem de eventualele efecte secundare. Acest lucru se vede și în statistici. În România, rata vaccinării a scăzut sub 90%. Medicii atrag atenția că nu tot ceea ce scrie pe internet este adevărat și corect. Au apărut site-uri și blog-uri care încearcă să convingă părinții că nu este bine să-și vaccineze copiii. Ce spun, totuși, specialiștii?”, se arată într-un comunicat Radio România. 

Desfășurată în prima săptămână a lunii iunie, pe toate posturile Radio România, inclusiv la Radio Chișinău în Republica Moldova, Campania „Vaccin pentru Viață” își propune să analizeze problema vaccinărilor din România și să ofere părinților toate informațiile corecte și obiective pentru a decide în cunoștință de cauză.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:39 %
Vint:0,51 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău