UTM și Xontech Systems au lansat primul training tehnic din R. Moldova: „Palo Alto Networks – tehnologii de securitate, protecție și detecție”

  • 30 Ianuarie 2023 15:03
UTM și Xontech Systems au lansat primul training tehnic din R. Moldova: „Palo Alto Networks – tehnologii de securitate, protecție și detecție”

În cadrul unui program complex de instruiri în materie de soluții de securitate cibernetică, directorul general al companiei Xontech Systems, Andrian Cornei, și prorectorul pentru Digitalizare al UTM, Dinu Țurcanu, au dat startul primului training tehnic din Republica Moldova (cu titlu gratuit) cu genericul „Palo Alto Networks – tehnologii de securitate, protecție și detecție”, se arată într-un comunicat al instituției.

Scopul acestui training este de a familiariza instituțiile publice și companiile din mediul privat cu ultimele tehnologii inovative în domeniul securității informaționale.
Subiectele abordate în cadrul trainingului sunt:


- Ce este Advanced Threat Prevention?
-Cum funcționează Inline și Cloud Inline Machine Learning?
-Ultimele inovații sandbox cu subscripția Advanced WildFire.
-Cum se diferențiază Advanced URL filtering de clasicele proxy-uri și Secure Web Gateway?
-Ce tehnologii folosim pentru a identifica automat adresele URL necunoscute rău intenționate?
În cadrul trainingului se organizează laboratoare și teste practice în utilizarea soluțiilor.


Specialiștii tehnici au posibilitatea unică de a interacționa cu producătorul și de a testa unele dintre cele mai moderne și avansate tehnologii din securitatea informațională.

„Suntem bucuroși să dezvoltăm asemenea parteneriate fructuoase și pe această cale mulțumim partenerului nostru – Universității Tehnice a Moldovei, dar și companiei Palo Alto Networks – lider mondial în sisteme de protecție tip firewall la nivel de rețea/infrastructură, pentru implicare și susținere în organizarea acestor evenimente, maximum de utile pentru societatea noastră”, a declarat managerul general al Xontech Systems, Andrian Cornei, subliniind că „scopul urmărit este de a susține companiile să treacă la un nou nivel de digitalizare și securitate cibernetică.”

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:4,63 m/s
Fri
17
Sat
19
Sun
20
Mon
20
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău