UTM este recunoscută de Cambridge Assessment English drept Centru de pregătire pentru toate tipurile de examene Cambridge

  • 23 Noiembrie 2022 12:30
UTM este recunoscută de Cambridge Assessment English drept Centru de pregătire pentru toate tipurile de examene Cambridge

Astfel, Cambridge Assessment English certifică că Universitatea Tehnică a Moldovei urmează standardele internaționale în materie de predare și evaluare a limbii engleze, având și specialiști pregătiți și certificați de către Cambridge.

Certificatul este eliberat Universității Tehnice pe un termen de un an, deja al treilea an consecutiv, cu posibilitatea de a fi prelungit anul viitor.

Examenele Cambridge English reprezintă o abordare pas cu pas spre învățarea limbii engleze. Examenele de limba engleza Cambridge vizează un anumit nivel conform Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL), standardul internațional care măsoară competențele lingvistice ale unei persoane, se arată în comunicatul instituției.

Peste 25 000 de organizații din 130 de țări din întreaga lume se bazează pe examenele și testele Cambridge Assessment English ca fiind o dovadă sigură a cunoștințelor de limba engleză.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
12,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:0,51 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău