USM participă la reuniunea Consorțiului Universitaria, desfășurată la Iași

  • 19 Aprilie 15:15
USM participă la reuniunea Consorțiului Universitaria, desfășurată la Iași

Conducerea Universității de Stat din Moldova, rectorul Igor Șarov, prof. univ, dr., protrectorul pentru Digitalizare, Sergiu Corlat și prorectorul pentru Managementul instituțional, Violeta Cojocaru participă, în perioada 19-21 aprilie, la reuniunea Consorțiului Universitaria, România, organizată de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC), anunță Universitatea de Stat din Moldova (USM).

La lucrările Consorțiului ,,Universitaria”, participă peste 100 de reprezentanți de la 10 universități precum UAIC, Universitatea din București, Universitatea ,,Babeș-Bolyai”, Universitatea de Vest din Timișoara, Academia de Studii Economice, Universitatea din Craiova, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și Universitatea „Ovidius” din Constanța și Universitatea de Stat din Moldova.

În cadrul ședințelor și panelurilor de discuții urmează a fi abordate subiecte precum: dezvoltarea programelor de cercetări științifice și transfer de cunoștințe; studiile doctorale, digitalizare și dezvoltarea relațiilor internaționale și parteneriate de studii; dezvoltarea managementului calității, strategie și dezvoltare instituțională și alte subiecte.

Consorțiul Universitaria a fost creat în 2009 și este cel mai reprezentativ consorțiu universitar din România.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:69 %
Vint:1,03 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
19
Wed
10
Arhivă Radio Chișinău