USM a cucerit Cupa R. Moldova la volei

  • 03 Decembrie 2023 15:30
USM a cucerit Cupa R. Moldova la volei

Echipa de volei masculin a Universității de Stat din Moldova a cucerit Cupa R. Moldova, relatează Moldova 1. În finala celei de-a doua ca importanță competiții interne, partidă ce a avut loc la „Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu, discipolii lui Iurie Mogoreanu au învins formația Universității Tehnice, cu 3:0 la seturi.

USM-ul a controlat jocul și a mers calm, dar metodic, spre obiectivul său. Echipa s-a impus cu 25:14, 25:16 și 25:19 și, astfel, s-au revanșat pentru înfrângerea din finala ediției precedente a Cupei Moldovei, relatează sursa citată..

"Nici un meci nu este prea ușor. Mereu este luptă. În spatele acestei victorii stă o pregătire destul de bună, îndelungată. Este rezultatul efortului depus pe parcursul timpului." a spus jucătorul echipei USM, Mihai Hangan.

"Meciul a fost monoton, nu prea dificil pentru noi. Cred că pregătirea a fost mai bună. Ne-am pregătit intensiv pentru acest meci. Mergem spre noi succese, pas cu pas." a afirmat jucătorul echipei USM, Ion Moisei.

"Băieții de la USM au fost mai buni, mai organizați și mai experimentați. Au găsit toate cheițele pentru echipa noastră." a declarat antrenorul formației UTM, Valeriu Cojoca.

Campionatul național de volei masculin, ediția 2023/2024, va începe pe 9 decembrie. Deținătoarea titlului este tot echipa USM-ului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
2,74
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:2,06 m/s
Mon
7
Tue
7
Wed
7
Thu
3
Fri
3
Arhivă Radio Chișinău