Următorul film din saga „Star Wars” va fi prezentat în premieră la Festivalul de la Cannes

  • 06 Aprilie 2018 19:58
Următorul film din saga „Star Wars” va fi prezentat în premieră la Festivalul de la Cannes

Următorul spinoff din saga „Star Wars", film a cărui acțiune este centrată pe faimosul contrabandist Han Solo, va fi dezvăluit în mai, în premieră, la Festivalul de la Cannes, în cadrul unei proiecții speciale desfășurată în afara competiției, au anunțat vineri reprezentanții festivalului, citați de AFP și The Guardian.

„Prezentat în afara competiției, noul film din galaxia "Star Wars" realizat de Ron Howard (...) va fi devoalat pe ecranul Grand Théâtre Lumiére", au indicat într-un comunicat reprezentanții Festivalul de Film de la Cannes.

Festivalul internațional de film de la Cannes se va desfășura între 8 și 19 mai, iar "Solo: A Star Wars Story" va fi proiectat la 15 mai, cu câteva zile înainte de lansarea sa oficială, la 25 mai.

Filmul spune povestea tânărului Solo - interpretat de Alden Ehrenreich - și a prietenului său credincios, Chewbacca. Pelicula se situează cronologic înainte de primul film al sagăi, „Star Wars: Episode IV — A New Hope" (1977), în care Harrison Ford joacă rolul pilotului navei spațiale Millennium Falcon.Următorul spinoff din saga „Star Wars", film a cărui acțiune este centrată pe faimosul contrabandist Han Solo, va fi dezvăluit în mai, în premieră, la Festivalul de la Cannes, în cadrul unei proiecții speciale desfășurată în afara competiției, au anunțat vineri reprezentanții festivalului, citați de AFP și The Guardian.


Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:83 %
Vint:6,17 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16

Ultimele știri

Arhivă Radio Chișinău