UPDATE/ România | Accident de amploare pe Autostrada Soarelui (FOTO)

  • 05 Noiembrie 2016 11:41
UPDATE/ România | Accident de amploare pe Autostrada Soarelui (FOTO)

UPDATE: Secretarul de stat, Raed Arrafat, a anunțat că în urma accidentului s-au înrtegistrat 3 morți și peste 50 de răniți.

Patru oameni au murit și alți 39 sunt răniți în urma unui carambol care s-a produs în această dimineață pe Autostrada Soarelui, A2, din cauza ceții foarte dense.

În jur de 20 de mașini au fost implicate în accident, în apropiere de Lehliu. A fost declanșat planul roșu de intervenție: la fața locului au fost solicitate echipaje de salvare din Călărași, București-Ilfov, Constanța și Ialomița. ISU București-Iflov a trimis inclusiv un spital mobil, care nu a fost, însă, instalat, întrucât medicul coordonator a considerat că nu este necesar, a transmis reporterul RRA.

UPDATE/ România | Accident de amploare pe Autostrada Soarelui (FOTO)

Potrivit Departamentului pentru Situații de Urgență, 15 victime au fost transportate la Spitalul Lehliu, alte șase la București la Spitalele Sf. Pantelimon, Bagdasar și Floreasca. Familiile celor implicați în accident pot obține informații la numerele de telefon: 021.264.85.15 și 021.264.85.16. Imagini de la locul accidentului puteți vedea pe site-ul RomaniaActualitati.ro.

Traficul rutier pe A2 este întrerupt pe sensul de mers către Constanța, la kilometrul 67 - anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române, informează Rador.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:66 %
Vint:2,06 m/s
Sun
12
Mon
10
Tue
9
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău