UPDATE | Explozia din orașul Kerci a fost un act de terorism

  • 17 Octombrie 2018 14:56
UPDATE | Explozia din orașul Kerci a fost un act de terorism

În urma unei explozii produsă în orașul Kerci, zece persoane și-au pierdut viața. Potrivit unui prim bilanț, alte 50 de persoane au fost rănite, anunță Agenția de presă Krîminform, citată de Agenția de presă RIA NOVOSTI, cu referire la comunicatului remis de Centrul republican de medicină a catastrofelor din R. Crimeea.

O explozie produsă la un colegiu din orașul Kerci din Peninsula Crimea a fost un act de terorism, a transmis agenția de presă rusă TASS, citând declarațiile făcute miercuri de Serghei Melikov, prim vicepreșdinte al Serviciului Federal al Gărzii Naționale a Rusiei.

Imagini publicate de postul de radio local Kerch.FM înfățișează vehicule blindate pentru transport de personal militar, lângă colegiul din Kerci, unde zece persoane au fost ucise în urma unei explozii, potrivit agențiilor ruse de presă.

Cinci echipaje ale Serviciului de ambulanță din orașul Kerci și din câteva localități apropiate au sosit la locul producerii tragicului incident. Potrivit autorităților, în instituție s-a produs o explozie de gaz metan.

 

Sursa: Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău