Va fi suspendat traficul rutier pe o porțiune a străzii Columna din Chișinău

  • 15 Iulie 2022 16:35
Va fi suspendat traficul rutier pe o porțiune a străzii Columna din Chișinău

În perioada 16 -17 iulie, între orele 06.00-24.00, va fi suspendat traficul rutier pe str. Columna din capitală, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și Alexandr Pușkin. Măsura a fost luată în contextul în care în perimetrul menționat se desfășoară cea de-a II-a ediție a Festivalului „Te salut, Chișinău!”. Conducătorii auto care traversează cartierele în care este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă, transmite IPN, cu referire la un comunicat al Primăriei municipiului Chișinău.

Astfel, troleibuzele nr. 24 vor circula spre cartierul Telecentru: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. Alexei Mateevici, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit. Totodată, troleibuzele nr. 28 vor circula spre sectorul Botanica: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. 31 August 1989, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Constantin Negruzzi, bd. Iurie Gagarin și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele nr. 138, nr. 162 și nr. 192 vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. 31 August 1989, str. A. Pușkin, str. Columna și in continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil cer înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
22,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:4,63 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
18
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău