Unui rapper rus i-a fost interzisă întrarea în Republica Moldova. Acesta urma să cânte la un eveniment organizat la Taraclia

  • 06 Mai 13:20
Unui rapper rus i-a fost interzisă întrarea în Republica Moldova. Acesta urma să cânte la un eveniment organizat la Taraclia

Autoritățile din R. Moldova au refuzat intrarea în țară a interpretului MC Doni (Dostonbek Islamov), cetățean al Federației Ruse și al Uzbekistanului. Acesta urma să cânte la Taraclia, la un concert dedicat aniversării a 211 ani de la înființarea localității, potrivit unor surse media din autonomia găgăuză.

Potrivit ZDG,, MC Doni ar fi prezentat pașaportul uzbec la Aeroportul Internațional Chișinău.

Cântărețul a publicat pe o rețea de socializare documentele care i-au fost eliberate la aeroportul din Chișinău, când i s-a refuzat intrarea în Moldova duminică, 5 mai.

Contactați de ZdG, reprezentanții Poliției de Frontieră au comunicat că au fost motive privind neintrunirea condițiilor de intrare în Moldova. Potrivit ultimului raport al Poliției de Frontieră, la 5 mai, 11 persoane au primit interdicția de a intra pe teritoriul R. Moldova.

Autoritățile din UTA Găgăuzia nu au comentat, deocamdată, interdicția autorităților de la Chișinău aplicată interpretului.

Dostonbek Islamov (MC Doni) locuiește la Moscova, fiind artist al unei case de discuri deținută de Timati, un susținător al liderului de la Kremlin, Vladimir Putin. MC Doni și nu a comentat războiul din Ucraina declanșat de Federația Rusă.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
17,18
Ploaie de intensitate mică
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Sat
19
Sun
19
Mon
22
Tue
24
Wed
25
Arhivă Radio Chișinău