Unsprezece primari din raionul Dondușeni părăsesc Partidul Democrat

  • 24 Iulie 2019 11:03
Unsprezece primari din raionul Dondușeni părăsesc Partidul Democrat

Unsprezece primari democrați din raionul Dondușeni anunță că părăsesc Partidul Democrat, motivând ca au fost limitați la conlucrarea cu diferite organizații nonguvernamentale, informează tvrmoldova.md.

„PD a degradat în fața cetățenilor”, se arată în declarația primarilor, potrivit sursei citate. Numărul aleșilor locali ce au anunțat că părăsesc partidul constituie 50% din numărul total al primarilor din raionul Dondușeni.

„PD a degradat în fața cetățenilor. Totodată, comunicăm că în perioada trecută am fost limitați la conlucrarea cu diferite organizații nonguvernamentale. Ne-am reunit să demonstrăm că suntem o forță gata de a lucra în continuare pentru binele alegătorilor noștri”, se arată declarația prin care își anunță plecarea din PDM.

Primarii care au părăsit PDM sunt din Sudarca, Horodiște, Arionești, Crișcăuți, Briceni, Teleșeuca, Scăieni, Rediul Mare, Târnova, Dondușeni și Cernoleuca.

Menționăm că reprezentantul PD, Vladimir Cebotari, a admis astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că mai mulți membri ai formațiunii vor adera la alte partide, menționând că acest lucru se va întâmpla din cauza presiunii actualei guvernări.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
8,85
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău