Universitatea de Stat din Moldova a semnat un nou protocol de colaborare cu Departamentul pentru Relația cu R. Moldova

  • 07 Martie 2023 14:25
Universitatea de Stat din Moldova a semnat un nou protocol de colaborare cu Departamentul pentru Relația cu R. Moldova

Rectorul Universității de Stat din Moldova, Igor Șarov, a avut ieri, 7 martie, o întrunire cu secretarul de stat în cadrul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, Adrian DUPU unde au semnat un Protocol de Colaborare în scopul realizării unor noi proiecte de dezvoltare, se arată într-un comunicat al USM.

Scopul prezentului Protocol reprezintă crearea unui cadru favorabil în vederea promovării imaginii culturii românești  de pe ambele maluri ale Prutului. Cele două părți își propun derularea în comun a mai multor proiecte educaționale, culturale cât și de consolidare a relațiilor cu mediul academic de peste Prut.

Rectorul USM, Igor Șarov a mulțumit echipei din cadrul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, pentru deschiderea și ajutorul constant oferit instituției noastre, reiterând importanța parteneriatelor cu instituțiile din România, menționând numeroasele proiecte pe care le-a inițiat și desfășurat universitatea în ultimul timp, în vederea consolidării și sporirii performanței pe toate dimensiunile educaționale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:97 %
Vint:0 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău