Uniunea Europeană oferă finanțare de 5,5 milioane de euro pentru consolidarea societății civile și a democrației din Moldova

  • 07 Septembrie 2023 11:19
Uniunea Europeană oferă finanțare de 5,5 milioane de euro pentru consolidarea societății civile și a democrației din Moldova

Uniunea Europeană a lansat un apel de propuneri cu un buget total de 5,5 milioane de euro care urmărește dezvoltarea și consolidarea capacităților societății civile.

Obiectivele principale ale acestui proiect sunt:

 Participarea activă la dialogul politic la nivel național, implementarea și monitorizarea planurilor și programelor de dezvoltare ale Uniunii Europene și ale autorităților naționale.

  • Implicarea în promovarea egalității de gen și incluziunii tinerilor.
  • Îmbunătățirea comunicării dintre societatea civilă și cetățeni pe de o parte și autorități pe de altă parte, în domenii precum politica locală, securitatea și migrația.
  •  Propunerile pot fi depuse până pe 23 octombrie 2023.

 Delegația UE în Republica Moldova va organiza o sesiune de informare pe 22 septembrie 2023. Doritorii de a participa la sesiunea de informare sunt rugați să expedieze un e-mail de confirmare, până pe 15 septembrie, la adresa [email protected] , indicând: numele, prenumele, naționalitatea și adresa de e-mail ale persoanelor care urmează să participe, precum și organizația lor (max. doi participanți per organizație).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:40 %
Vint:4,12 m/s
Sat
15
Sun
14
Mon
17
Tue
19
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău