Un străin dat în căutare internațională pentru răpirea unei persoane, prins în timp ce încerca să intre în Republica Moldova

  • 26 Februarie 12:24
Un străin dat în căutare internațională pentru răpirea unei persoane, prins în timp ce încerca să intre în Republica Moldova

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Nord au depistat, în zona de frontieră, un cetățean al Ucrainei, care s-a dovedit a fi urmărit la nivel internațional.

Bărbatul a fost surprins în timp ce traversa ilegal frontiera de stat, prin ocolirea punctului de trecere a frontierei din apropiere, a informat Poliția de Frontieră.

„Fiind extinse verificările, polițiștii de frontieră au stabilit că persoana figurează în baza de date INTERPOL precum că ar fi săvârșit mai multe infracțiuni pe teritoriul Germaniei. În acest sens, pe numele bărbatului de 35 de ani autoritățile germane au emis mandat de arestare pentru răpirea unei persoane și jaf”, a arătat sursa citată.

În continuare, tânărul căutat pe INTERPOL a fost reținut și plasat în izolatorul de detenție preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Edineț.

Ulterior, polițiștii de frontieră vor asigura transferul acestuia la Chișinău pentru continuarea investigațiilor și luarea măsurilor legale ce se impun.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:61 %
Vint:1,03 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
20
Wed
11
Arhivă Radio Chișinău