Un spectacol de Daniela Burlaca va fi jucat la Teatrul „Geneza Art”

  • 05 Decembrie 2022 19:30
Un spectacol de Daniela Burlaca va fi jucat la Teatrul „Geneza Art”

La Teatrul ”Geneza Art” va avea loc marți, 6 decembrie, la ora 19.00, spectacolul ”COCO Chanel-Oglinzi”, realizat după Edmonde Charles-Roux, în regia Danielei Burlaca, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, acesta este un spectacol despre o femeie celebră, o personalitate impunătoare, între pasiuni, tragedii personale și libertatea de expresie artistică. În roluri: Daniela Burlaca și Cristian Perepeliuc.

Pe 6-7 decembrie, la ora 18.30, Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va oferi publicului monospectacolul „Dragoste la pachet” de Tatiana Lazăr, în regia Olesei Sveclă. Rolul va fi interpretat de autoare.

Miercuri, 7 decembrie, la ora 18.00, Teatrul Național ”Eugene Ionesco” va prezenta spectacolul ”Iubirea la oameni” de Dmitri Bogoslavski, în regia lui Nicolae Neghin, traducerea Raluca Rădulescu. 

Joi, 8 decembrie, la ora 18.00, Teatrul Național ”Mihai Eminescu” readuce în scenă spectacolul ”Pomul vieții” de Dumitru Matcovschi, în regia lui Alexandru Cozub, iar la 19.00, Teatrul ”Geneza Art” – spectacolul "Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt" de Matei Vișniec, în regia Danielei Burlaca.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
-0,6
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:3,09 m/s
Sat
0
Sun
-2
Mon
-2
Tue
-2
Wed
-2
Arhivă Radio Chișinău