Un șofer italian, descoperit cu permisul de conducere cumpărat

  • 02 Decembrie 2022 18:19
Un șofer italian, descoperit cu permisul de conducere cumpărat

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pe numele unui cetățean străin care a fost depistat la trecerea frontierei cu permisul de conducere contrafăcut.

Incidentul a fost înregistrat ieri, 1 decembrie curent, în punctul de trecere a frontierei Cahul, pe sensul de ieșire din țară. Actul falsificat era emis din numele autorităților competente ale Ucrainei, cu datele de identitate ale posesorului - un cetățean al Italiei în vârstă de 59 de ani.

Din declarații s-a aflat că străinul ar fi obținut permisul de conducere în anul 2014 în baza permisului italian, deținut legal. Cetățeanul s-a arătat nedumerit, fiind convins de veridicitatea permisului, însă a recunoscut că nu ar fi trecut cursuri și ar fi achitat 100 de dolari pentru acesta.

Prin asistența ofițerilor FRONTEX a fost stabilit faptul că cetățeanul italian este posesorul unui permis de conducere italian.

Conform procedurilor legale, documentul a fost ridicat, urmând a fi supus expertizei. Cazul în continuare este cercetat sub toate aspectele legale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
8,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
8
Mon
7
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău