Un român a câștigat 19 Premii Grammy

  • 05 Februarie 19:38
Un român a câștigat 19 Premii Grammy

Șerban Ghenea a câștigat, duminică, un nou premiul Grammy, în calitate de inginer de sunet/mixaj la albumul "Midnights" al lui Taylor Swift. Este prima persoană (nu artist) care câștigă „Albumul anului” de cinci ori, potrivit Billboard.

El a mai fost premiat la această categorie, în aceeași calitate, pentru albumele „1989” și „Folklore” ale lui Swift, „25” al lui Adele și „24K Magic” al lui Bruno Mars.

Albumul "Midnights" a fost realizat de: Jack Antonoff & Taylor Swift, producători; Jack Antonoff, Bryce Bordone, Zem Audu, Serban Ghenea, David Hart, Mikey Freedom Hart, Sean Hutchinson, Ken Lewis, Michael Riddleberger, Laura Sisk & Evan Smith, ingineri de sunet/mixaj; Jack Antonoff & Taylor Swift, compozitori; Randy Merrill, inginer mastering.

La ediția din acest an a premiilor Grammy, Taylor Swift a fost nominalizată la șase premii, inclusiv pentru "cel mai bun album vocal pop" pentru "Midnights", "cea mai bună interpretare pop solo" pentru "Anti-Hero" și "cea mai bună interpretare pop duo/grup" pentru "Karma" cu Ice Spice, care a primit o nominalizare pentru "revelația anului".

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
25,52
Cer senin
Umiditate:11 %
Vint:4,63 m/s
Thu
17
Fri
17
Sat
14
Sun
16
Mon
17
Arhivă Radio Chișinău