Un recensământ de probă al populației și locuințelor din Republica Moldova va fi organizat în perioada august - octombrie

  • 04 August 2023 10:07
Un recensământ de probă al populației și locuințelor din Republica Moldova va fi organizat în perioada august - octombrie

Un recensământ de probă al populației și locuințelor din Republica Moldova va fi organizat, în perioada 28 august – 10 octombrie 2023, anunță Biroul Național de Statistică (BNS) într-un comunicat.

Acesta se va desfășura în sectoare de recenzare selectate în 11 localități din regiunile Nord, Centru, Sud, municipiul Chișinău și UTA Găgăuzia. La exercițiu participă doar locuitorii din sectoarele selectate din localitățile vizate, anunță sursa citată.

Recensământul de probă este o etapă de pregătire a Recensământului general al populației și locuințelor, planificat pentru anul 2024.

Datele oferite la recensământ de către persoanele recenzate vor fi strict confidențiale și protejate conform legii, iar datele personale nu vor fi divulgate nimănui. Acestea se vor utiliza doar în scopuri statistice pentru elaborarea și diseminarea rezultatelor în formă de date statistice generalizate, fără a fi posibilă identificarea persoanei, se menționează în comunicatul BNS.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:1,54 m/s
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Wed
19
Arhivă Radio Chișinău