Un producător de cosmetice din R.Moldova are în plan să deschidă o rețea de 30 de magazine în București

  • 09 Februarie 2019 18:47
Un producător de cosmetice din R.Moldova are în plan să deschidă o rețea de 30 de magazine în București

Producătorul de cosmetice Viorica Cosmetic din Chișinău, parte a grupului Daac, controlat de omul de afaceri Vasile Chirtoca, are în plan extinderea pe piața din România, unde vrea să deschidă 30 de locații. 

Primul astfel de magazin urmează să fie deschis la începutul lunii martie în mallul Park Lake din Capitala României, anunță Ziarul Financiar, citat de Mold-Street.

„Suntem la început de drum. De anul trecut am deschis un depozit în București, încercăm să dezvoltăm distribuția, portofoliul de parteneri, clienți. Dorim să ajungem la 30 de magazine în maximum doi ani în București. Vrem și în celelalte mari orașe, în Cluj, Timișoara, Ploiești, Constanța“, a precizat Vladimir Guțan, administratorul companiei din Ro­mânia.

Viorica-Cosmetic a intrat în 2017 pe piața românească după ce a deschis un magazin de cosmetice în Iași. În Republica Moldova, rețeaua de magazine Viorica activează în circa 30 de locații comerciale.

Sub brandul Viorica sunt peste 300 de produse, iar cosmeticele sunt produse în fabrica din Moldova, cu materiile prime de pe piața locală.

Potrivit zf.ro, piața românească de cosmetice este în creștere în ultimii ani după ce apetitul românilor pentru aceste produse a început să crească odată cu intrarea economiei pe un trend ascendent. În piață activează atât giganți internaționali, cât și jucători locali.

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
7,24
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:1,54 m/s
Sun
12
Mon
10
Tue
9
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău