Un polițist de frontieră și-a pierdut viața într-un accident la Ialoveni

  • 09 Octombrie 2020 11:24
Un polițist de frontieră și-a pierdut viața într-un accident la Ialoveni

Un angajat al poliției de Frontieră și-a pierdut viața într-un accident rutier produs, joi seara, pe traseul Chișinău-Hâncești. Bărbatul se afla la volanului unui automobil care s-a ciocnit cu un microbuz de la întreprinderea municipală „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”.

Contactată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a declarat că la volanul automobilului se afla un bărbat de 43 de ani, care se deplasa din Baurci, raionul Ceadâr-Lunga, spre municipiul Chișinău. În raionul Hâncești, deplasându-se în curbă, pe stânga, din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteo, carosabilul fiind umed, șoferul a pierdut controlul volanului. Automobilul a ieșit pe contrasens și a lovit lateral-frontal microbuzul.

În urma impactului, conducătorul autoturismului a fost preluat în stare inconștientă de ambulanță și transportat la Institutul de Medicină Urgentă. De ajutor medical au avut nevoie și patru pasageri din microbuz, cu vârstele cuprinse între 43 și 55 de ani, ei fiind transportați la Spitalul raional Ialoveni. În microbuz se aflau în total 18 pasageri.

Peste câteva ore de la producerea accidentului, șoferul din automobil s-a stins la spital.

Ofițerul de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, a declarat pentru IPN că, în timpul producerii accidentului, bărbatul era în afara orelor de serviciu. El activa în calitate de șef al Sectorului Poliției de Frontieră Valea Perjei din cadrul Direcției regionale Sud. Activează în cadrul Poliției de Frontieră din anul 2017, iar în Ministerul Afacerilor Interne – din 2001.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău