Un pilot a raportat o întâlnire cu un OZN:-„Detest să spun treaba asta, dar seamănă cu un obiect cilindric lung”

  • 26 Februarie 2021 18:27
Un pilot a raportat o întâlnire cu un OZN:-„Detest să spun treaba asta, dar seamănă cu un obiect cilindric lung”

Pilotul unui avion Airbus A320 al companiei American Airlines (AA) a raportat o întâlnire cu un OZN, descris sub forma unui „obiect cilindric lung”, care a zburat cu viteză mare deasupra sa. Evenimentul s-a petrecut pe 21 februarie, deasupra statului american New Mexico, în momentul în care aeronava AA efectua un zbor de la Cincinnati cu destinația Phoenix, informează NBC News, preluat de Agerpres.

FBI a declarat că a fost informat în legătură cu acest incident.

În timpul zborului, pe la orele prânzului, pilotul american a luat brusc legătura cu centrul de control al traficului aerian din Albuquerque și a raportat ciudata întâlnire cu obiectul zburător rămas până în acest moment neidentificat.

„Aveți ceva ținte pe aici?”, a întrebat pilotul.

Tocmai a trecut ceva pe deasupra noastră care - detest să spun treaba asta - seamănă cu un obiect cilindric lung

„A fost ceva care semăna cu o rachetă de croazieră, care se deplasa cu viteză foarte mare deasupra și în dreapta noastră”, a declarat comandantul aeronavei.

Autoritatea Aeronautică Civilă din SUA a precizat, într-un comunicat, că „niciun controlor de trafic aerian nu a văzut vreun obiect în zonă pe ecranele radarelor”.

American Airlines a confirmat că respectivul apel radio provine de la unul din zborurile companiei și le-a sugerat ziariștilor să se adreseze FBI-ului dacă au alte întrebări.

Sursa:Digi24.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:48 %
Vint:3,09 m/s
Wed
15
Thu
8
Fri
8
Sat
7
Sun
4
Arhivă Radio Chișinău