Un participant la cursele auto ilegale a fost sancționat

  • 18 Mai 2020 17:33
Un participant la cursele auto ilegale a fost sancționat

Pe rețelele de socializare au apărut secvențe video, unde mai mulți șoferi organizează și participă la niște curse ilegale în municipiul Chișinău.

Acest caz a fost înregistrat, iar Inspectoratul Național de Securitate Publică (INSP) a identificat și sancționat unul dintre șoferi, care a participat la cursă.

Potrivit INSP al IGP, conducătorul auto, un tânăr de 27 de ani, domiciliat în raionul Anenii-Noi, a fost sancționat cu 2000 de lei și 5 puncte de penalizare.

De asemenea, INSP menționează că, alți doi șoferi, care au participat la această cursă, deja au fost identificați și urmează să fie sancționați.

Amintim că sâmbătă noaptea a avut loc în centrul Chișinăului un accident soldat cu doi morți. Șoferul Ion Tcaciuc, care a provocat, accidentul a fost sancționat de șase ori pentru încălcarea regulilor de circulație. MAI va verifica, de asemenea, posibila implicare în accident a polițiștilor care au manifestat neglijență în cadrul curselor de noapte provocate de tinerii șoferi. Procurorul general Alexandru Stoianoglo a declarat că șoferul riscă închisoare de la șase la zece ani. El a încercat să se ascundă după producerea accidentului, dar a fost reținut de poliție pentru 72 de ore.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer fragmentat
Umiditate:89 %
Vint:5,14 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău