Un nou concurs de granturi mici pentru antreprenoare va fi lansat de ODIMM

  • 14 Aprilie 2020 14:25
Un nou concurs de granturi mici pentru antreprenoare va fi lansat de ODIMM

Pentru a oferi posibilitate tuturor antreprenoarelor care nu au reușit în timp util să depună dosarele la cel de-al V-lea concurs de granturi mici desfășurat în cadrul Programului „Femei în Afaceri”, în perioada următoare va fi lansat un nou concurs, anunță Organizația de Dezvoltarea a Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), transmite IPN.

La cel de-al V-lea concurs au depus dosarele 154 de femei antreprenoare din Republica Moldova. Documentele au fost recepționate de către ODIMM, în regim online, în perioada 11 martie – 11 aprilie 2020.

Câștigătoarele vor beneficia de un grant nerambursabil în valoare de până la 165 de mii de lei. Granturile sunt oferite femeilor care gestionează o întreprindere de la 0 la 24 de luni. Suportul financiar poate fi utilizat pentru achiziționarea de utilaje, echipamente și servicii de dezvoltare.

Până în prezent, prin intermediul Programului „Femei în Afaceri” au fost finanțate 379 de afaceri ale femeilor de pe întreg teritoriul țării. Suma granturilor aprobate este de circa 52 de milioane lei. În cadrul acestor afaceri au fost create peste 1500 locuri de muncă.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
13,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău