Un nou Centru comercial și asistență clienți al „Apă-Canal Chișinău”. Cât a costat

  • 13 Februarie 2019 12:17
Un nou Centru comercial și asistență clienți al „Apă-Canal Chișinău”. Cât a costat

Un nou Centru comercial și asistență clienți al întreprinderii municipale „Apă-Canal Chișinău” a fost inaugurat astăzi de către șeful instituției, Valeriu Meșca, și primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, transmite MOLDPRES.

În cadrul evenimentului a fost prezentat noul Centru, situat în sediul întreprinderii „Apă-Canal Chișinău”, care este dotat cu tehnologii informaționale pentru deservirea rapidă a clienților.

„Angajații Centrului vor acorda consumatorilor consultanță în vederea soluționării tuturor problemelor ce țin de competența furnizorului de apă. Cel mai important este că nu se vor mai forma cozi la ghișee și nu va fi nevoie ca cetățenii să meargă din birou în birou pentru a rezolva problemele apărute. Consumatorii vor veni la un Centru unic, unde se vor putea adresa cu toate solicitările”, a spus Valeriu Meșca.

În cadrul noului Centru activează 11 posturi, care vor deservi zilnic circa 500 de persoane.

Noua încăpere a postului a costat 5 mln de lei. Pentru lucrările de reparație au fost cheltuiți 2,1 mln de lei, iar echipamentul electronic a costat circa 1,1 mln de lei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,03 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău