Un norvegian a doborât un record mondial după ce a cântat peste 50 de ore melodii ale lui Elvis

  • 25 Iulie 2020 17:00
Un norvegian a doborât un record mondial după ce a cântat peste 50 de ore melodii ale lui Elvis

Un imitator norvegian al lui Elvis Presley a reușit, sâmbătă dimineață, la Oslo, să doboare un record mondial după ce a interpretat melodii ale ''Regelui Rock 'n' Roll'' timp de peste 50 de ore, în cadrul unui maraton muzical transmis în direct pe internet, relatează AFP, preluat de Agerpres.

Cu o performanță de 50 de ore, 50 de minute și 50 de secunde, ''Kjell Elvis'', numele de scenă al lui Kjell Henning Bjornestad, a zdrobit cu o diferență de peste șapte ore recordul omologat anterior de Guinness World Records. Acesta a fost deținut timp de 16 ani de un german, Thomas ''Curtis'' Gäthje.

"N-o mai fac niciodată", a declarat sosia starului american pentru postul norvegian de televiziune NRK la încheierea spectacolului său, sâmbătă, în jurul orei 10:50 (8:50 GMT). El a început să cânte joi dimineață, la ora locală 8:00, într-un bar din centrul Oslo, în ținută completă Elvis.

Potrivit managerului său, artistul a fost sfătuit să nu abuzeze de cafea pentru a reuși să reziste, mai ales în timpul celor două nopți scurse. Smoothie-urile, fructele și batoanele energizante l-au ajutat să meargă mai departe și să-și mențină vocea, puțin răgușită însă în ultimele ore.

Bjornestad, în vârstă de 52 de ani, a intrat deja în atenția media internaționale după ce a doborât recordul de două ori, ultima dată în 2003 - cu un maraton muzical de 26 de ore.

Artistul a lansat un apel pentru donații pe site-ul web al evenimentului, suma fiind destinată parțial construcției unor unități sanitare în Birmania. 

Sursa:AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău