Un microbuz cu pasageri din R.Moldova a fost implicat într-un accident grav în România, fiind rănite 11 persoane

  • 07 Septembrie 2018 16:27
Un microbuz cu pasageri din R.Moldova a fost implicat într-un accident grav în România, fiind rănite 11 persoane bittv.info

Un microbuz înmatriculat în Republica Moldova și o autoutilitară au fost implicate într-un accident rutier Circulația în zona localității Soci, comuna Miroslovești din România, transmite Agerpres. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Iași, Silvia Bolohan, două dintre cele 11 persoane implicate în accident au fost transportate la Centrul de Primiri Urgențe Pașcani, iar o a treia persoană este transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Tot la același spital va fi adusă, cu elicopterul SMURD, o femeie de 42 de ani, care a suferit un traumatism la nivelul coloanei.

Conform reprezentanților SMURD Iași, o femeie de 42 de ani cu traumatism cranio-cerebral și pierderea stării de conștiență, traumatism toraco-abdominal și fracturi la nivelul gambelor a fost dusă la UPU 'Sf Spiridon', iar o fată de 19 ani, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism de coloană, a fost tranportată la Spitalul de Neurochirurgie, unde a fost dusă și o femeie de 40 de ani.

De asemenea, un bărbat de 20 de ani a suferit o criză comițială și a fost dus la Spitalul Pașcani din Iași, la același spital fiind tranportați alți doi bărbați, unul de 20 de ani, care a suferit un traumatism dorso-lombar, și unul de 42 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic și de gambă stângă.

De asemenea, autospeciala de transport victime multiple a dus un tânăr de 20 de ani, care a suferit traumatism toraco-abdominal, de gambă stângă și fractură de stern, la UPU 'Sf. Spiridon', iar un alt bărbat, de 23 de ani, a fost dus la aceeași unitate medicală, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral, cranio-facial și fractură de piramidă nazală.

Cea de-a noua victimă, o fată de 19 ani, a suferit traumatism cranio-cerebral și facial și a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie, unde a fost dus și un bărbat de 26 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral minor. Un bărbat de 30 de ani, șoferul uneia dintre mașini, a suferit fractură de gambă stângă și la nivelul mânii drepte, el fiind dus la Spitalul Militar din Iași.

Unsprezece persoane au fost rănite după ce mașinile în care se aflau, un microbuz înmatriculat în Republica Moldova și o autoutilitară, au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc vineri pe DN2, în localitatea Soci, comuna Miroslovești.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:63 %
Vint:4,63 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău