Un membru al trupei One Direction a fost arestat

  • 05 Martie 2017 13:46
Un membru al trupei One Direction a fost arestat

Louis Tomlinson, membru în trupa britanică One Direction, a fost arestat vineri pe aeroportul internațional din Los Angeles, după ce a avut o altercație cu un fotograf, scrie revista People.

Artistul în vârstă de 25 de ani era pe aeroport împreună cu prietena lui, Eleanor Calder, când a împins un paprazzo, care a căzut. Potrivit Poliției din LA, Tomlinson pretinde că se afla în zona bagajelor când a fost "înconjurat de paparazzi". După ce "un paparazzo a căzut și s-a lovit", Louis Tomlinson a fost arestat, potrivit News.ro.

Incidentul s-a petrecut vineri, la ora 23.45. Tomlinson a fost eliberat după o oră, însă va trebui să fie prezent în fața unui judecător pe 29 martie. 

„Paparazzi au provocat o altercație cu Louis, la aeroport. Nu este prima dată când paparazzi sunt implicați în altercații cu celebrități. În timp ce artistul se confrunta cu fotograful, alte trei persoane ar fi atacat-o pe prietena lui Tomlinson, iar el i-a sărit în apărare", a declarat avocatul Martin Singer pentru People. 

Grupul One Direction este format din Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson și Liam Payne. 

One Direction a fost fondat în 2010, la Londra, după ce Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson și Liam Payne au participat solo la concursul ”The X factor”.

Albumele „Up All Night” și „Take Me Home”, lansate in 2011, respectiv 2012, au doborat mai multe recorduri, au dominat clasamentele și au generat piese de succes precum „What Makes You Beautiful” și „Live While We're Young”. Grupul a lansat cinci discuri, cel mai recent, „Made in the A.M.”, în 2005.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău