Un marfar a lovit un tren de pe ruta Moscova - Chișinău. 6 persoane au murit

  • 20 Mai 2014 19:14
Un marfar a lovit un tren de pe ruta Moscova - Chișinău. 6 persoane au murit

Șase persoane și-au pierdut viața în accidentul feroviar produs marți, 20 mai, lângă Moscova ca urmare a impactului dintre un tren marfar și trenul de pasageri de pe cursa Moscova-Chișinău.

Cinci persoane au decedat pe loc, iar a 6-a persoană a murit la spital. Dintre acestea, 4 sunt cetățeni ai Republicii Moldova, arată datele Serviciului Situai Excepționale de la Chișinău. 28 de persoane, dintre care 13 din Republica Moldova, au fost spitalizate, majoritatea fiind în stare gravă. Printre răniți sunt și doi copii.

Autoritățile ruse investighează trei versiuni ale accidentului – starea proastă a trenului marfar, starea proastă a căilor ferate și factorul uman, după cum relatează corespondentul Radio România Actualități la Moscova, Alexandr Beleavski.

Lista victimelor accidentului feroviar de lângă Moscova va fi publicată și pe pagina web a întreprinderii Calea Ferată din Moldova – www.railway.md. De asemenea, CFM a instituit o linie telefonică verde, nr. 022834550, la care rudele pasagerilor cursei nr.342 Moscova – Chișinău pot să apeleze pentru mai multe informații. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Sinteza săptămânii cu Vasile State
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:49 %
Vint:5,14 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău