Un incendu a avut loc într-un bloc de locuit din sectorul Botanica al capitalei

  • 08 August 2021 09:47
Un incendu a avut loc într-un bloc de locuit din sectorul Botanica al capitalei

Pompierii au intervenit aseară pentru a lichida un incendiu care s-a produs pe într-un bloc de locuit pe strada Cuza Vodă 26/1 din municipiul Chișinău.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 17:23. Potrivit informațiilor recepționate, a fost observat fum de la etajele superioare a unui bloc locativ și s-a auzit o xplozie. La fața locului au fost îndreptate 4 autospeciale de intervenție, inclusiv o autoscară. Ajunși la fața locului, salvatorii au stabilit că arderea s-a produs la balconul unui apartament de la etajul 7 unde au fost păstrate mai multe cutii cu vopsea și materiale de construcții. Salvatorii au reușit localizarea și lichdarea completă a incendiului la ora 17:51.  

Datorită intervenției echipelor de salvatori, incendiul nu s-a răspândit. Conform IGSU, nimeni nu a avut de suferit, iar în urma incendiului au fost distruse materiale de construcție ușor inflamabile și au explodat mai multe cutii cu vopsea păstrate la balcon. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău