Un grup de cercetători de la UTM au participat la cea de-a XIII-a ediție a Workshop-ului Internațional de Compatibilitate Electromagnetică CEM-2022

  • 23 Septembrie 19:16
Un grup de cercetători de la UTM au participat la cea de-a XIII-a ediție a Workshop-ului Internațional de Compatibilitate Electromagnetică CEM-2022

La invitația prof. univ., dr. Mihai DIMIAN, prorector cu activitatea științifică în cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, un grup de cercetători științifici de la Facultatea Electronică și Telecomunicații a Universității Tehnice a Moldovei au participat la cea de-a XIII-a ediție a Workshop-ului Internațional de Compatibilitate Electromagnetică CEM-2022.

Organizat de Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare în Inginerie Electrică, în cooperare cu Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, Universitatea POLITEHNICA din București și Asociația pentru compatibilitate Electromagnetică din România, evenimentul a constituit un bun motiv pentru:

  • promovarea și diseminarea rezultatelor cercetărilor științifice;
  • cunoașterea ultimelor realizări în domeniul tematic;
  • menținerea contactului direct între cercetători;
  • identificarea posibilității de a crea noi idei de cercetare pentru obținerea rezultatelor valoroase în scopul abordării proiectelor și participării la programele europene de cercetare-dezvoltare.

Totodată, a fost o manifestație de anvergură, un mediu ideal pentru întâlniri între cercetători, inventatori și reprezentanți ai sectorului de cercetare și dezvoltare în inginerie. În ceea ce ne privește, echipa care a reprezentat UTM a fost premiată cu diplome și medalii pentru participarea activă, se arată în comunicat.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,8
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:1,34 m/s
Wed
18
Thu
20
Fri
19
Sat
23
Sun
21
Arhivă Radio Chișinău