Un echipaj SMURD a adus acasă victimele accidentului din România

  • 21 Noiembrie 2018 17:51
Un echipaj SMURD a adus acasă victimele accidentului din România

Un echipaj SMURD din Republica Moldova a adus, la 21 noiembrie, acasă una dintre victimele accidentului rutier care a avut loc în apropiere orașului Mărășești, România.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), echipajul format din medici și paramedici a transportat în siguranță o femeie în vîrstă de 58 de ani, în stare de gravitate medie stabilă cu politraumatism facial. Persoana a fost monitorizată pe parcursul drumului fără de a suporta complicații. Aceasta a fost internată la seara zilei de 21 noiembrie la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Totodată, IGSU cu implicarea Consulatului General al Republicii Moldova la Iași a perfectat toate procedurele necesare pentru repatrierea  corpului neînsuflețit a persoanei decedate în urma aceluiași accident. Cadavrul femeii decedate în vîrstă de 47 de ani a fost adus în țară de o companie contractată de autorități și urmează a fi înmormîntată de apropiați.

Amintim că accidentul de circulație cu implicarea cetățenilor Republicii Moldova a avut loc pe data de 19 noiembrie în regiunea Vrancea în urma căruia 1 persoană a decedat, iar alte 6 au primit îngrijiri medicale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:87 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău