Un concern austriac inaugurează un showroom la Chișinău. Investiție de 60.000 de euro

  • 11 Iunie 2018 16:26
Un concern austriac inaugurează un showroom la Chișinău. Investiție de 60.000 de euro

Alukonigstahl, sucursala concernului austriac cu același nume, deschide un nou sediu la Chișinău, în Republica Moldova, dotat și cu un showroom modern, care a atras o investiție de aproximativ 60.000 de euro, se arată într-un comunicat remis luni AGERPRES.

Potrivit comunicatului, noul sediu are o suprafață de 120 de mp și expune cele mai noi produse și soluții.

'Ne bucurăm că, la doi ani de la înființarea filialei locale, anunțăm acum deschiderea primului showroom din Republica Moldova, amenajat cu ajutorul unor sisteme și soluții de ultimă generație de la Schuco și Warema, partenerii noștri. Acesta este împărțit în două zone mari: zona operațională, care susține activitățile zilnice ale echipei, dar și zona expozițională, unde partenerii pot fi consiliați de specialiștii noștri în alegerea soluțiilor potrivite pentru proiectele lor', a declarat Attila Beer, administrator Alukonigstahl România și Republica Moldova. 

Pentru anul în curs, Alukonigstahl Moldova estimează o creștere de cel puțin 20% a business-ului și are în plan ca, până la finele lui 2018, să își extindă echipa, în prezent compania având doi angajați.

Înființată în 1864, Alukonigstahl GmbH este o companie de familie dezvoltată de-a lungul a cinci generații, iar în prezent acoperă 17 țări sud-est europene. 

Filiala din România a fost înființată în 1995, având sediul și depozitul central în București și un birou tehnico-comercial în Cluj. Alukonigstahl are peste 3.000 de parteneri din domeniul investițiilor imobiliare, arhitecturii și construcțiilor metalice.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău