Un călugăr rus îi învață pe soldații lui Putin cum se încarcă „creștinește” corect un Kalașnikov

  • 07 Noiembrie 2022 11:15
Un călugăr rus îi învață pe soldații lui Putin cum se încarcă „creștinește” corect un Kalașnikov

Un călugăr ortodox rus a filmat o înregistrare video în care le arată soldaților ruși cum, în opinia sa, trebuie încărcată corect o pușcă Kalașnikov din punct de vedere creștinesc, scrie hotnews.ro.

„Ceea ce vedem acum este în principal un război spiritual. Antihristul avansează împotriva sfântului popor rus, al ortodoxismului”, afirmă călugărul în cauză.

„Aș vrea să vă învăț cum să încărcați corect muniția. Pentru ca un glonț să intre în țintă, să distrugă inamicul, nu în nimic sau în aer, asta ne învață [Sfinții] Părinți: când luați glonțul spuneți următoarele cuvinte - Sfântă Maică a lui Dumnezeu salvează-ne. Sfinte Părinte Nicolae roagă-te la Dumnezeu pentru noi. Sfântă Maică a lui Dumnezeu salvează-ne. Sfinte Părinte Nicolae roagă-te la Dumnezeu pentru noi”, repetă călugărul în timp ce încarcă gloanțele unul câte unul.

El mai repetă cele două fraze o dată apoi trece la „Sfinte Țarule Nicolae al II-lea roagă-te la Dumnezeu pentru noi”.

Țarul Nicolae al II-lea și membrii familiei sale imediate au fost recunoscuți ca sfinți martiri de către Biserica Ortodoxă Rusă în 1981, la 63 de ani după ce au fost asasinați de un pluton de execuție bolșevic în Casa Ipatiev din Ekaterinburg.

Video aici.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:1,03 m/s
Fri
18
Sat
15
Sun
15
Mon
18
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău