Un câine a alergat kilometri întregi ca să-și salveze stăpânul, care căzuse cu mașina într-o râpă. Cum s-a terminat totul

  • 09 Iunie 16:40
Un câine a alergat kilometri întregi ca să-și salveze stăpânul, care căzuse cu mașina într-o râpă. Cum s-a terminat totul

Un câine a alergat șase kilometri ca să caute ajutor și să-și salveze stăpânul, care se prăbușise cu mașina într-o râpă din Oregon, SUA, transmite The Guardian.

Potrivit polițiștilor, bărbatul conducea pe o șosea, în apropiere de un loc unde campase cu familia sa, însă într-o curbă a pierdut controlul volanului și a căzut cu mașina într-o râpă. El a supraviețuit accidentului, însă a rămas blocat în mașină, scrie Digi24.

Din fericire pentru el, unul dintre câinii săi a alergat înapoi la camping, iar faptul că animalul era agitat i-a dat de gândit familiei sale.

Familia a început rapid să-l caute pe bărbat și, în cele din urmă, i-a văzut mașina, dar nu a putut ajunge la el din cauza terenului dificil.

La scurt timp, au apelat autoritățile. Bărbatul a fost găsit la aproximativ 90 de metri de locul accidentului, împreună cu ceilalți trei câini ai săi, care erau și ei în viață.

Autoritățile i-au acordat primul ajutor la fața locului. Ulterior, el a fost condus cu o ambulanță la un elicopter, care l-a transportat la un spital din zonă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:1,54 m/s
Mon
21
Tue
22
Wed
20
Thu
21
Fri
23
Arhivă Radio Chișinău