Un bătrân a fost accidentat de tren la Tiraspol. Conducătorul locomotivei a semnalizat în continuu însă acesta nu a auzit

  • 08 August 2018 12:04
Un bătrân a fost accidentat de tren la Tiraspol. Conducătorul locomotivei a semnalizat în continuu
însă acesta nu a auzit

Un bărbat de 76 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de tren la Tiraspol. Potrivit martorilor, conducătorul locomotivei a semnalizat în continuu, însă bătrânul nu a reacționat. Se presupune că acesta avea probleme cu auzul, la fața locului fiind depistat un aparat auditiv, transmite IPN.

Presa din regiune scrie că, pentru a ajunge la terenurile lor agricole sau la cimitir în microraionul Zapadnîi, locuitorii traversează zilnic linia de cale ferată. Și bătrânul a fost accidentat marți dimineață, 7 august, pe această porțiune, de trenul care efectuează cursa Chișinău-Odesa.

Pe această porțiune de cale ferată, viteza permisă este de 80 km/oră. Locomotiva a frânat de urgență, dar a putut opri abia peste câteva sute de metri. Bătrânul a fost transportat la spital, fiind internat la reanimare. Potrivit medicilor, starea pacientului este gravă. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, dar și i-a fost fracturat piciorul stâng.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:3,09 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău