Un bărbat care a participat la o vânătoare de mistreți în raionul Hâncești, împușcat accidental. Două persoane au fost reținute

  • 15 Ianuarie 11:25
Un bărbat care a participat la o vânătoare de mistreți în raionul Hâncești, împușcat accidental. Două persoane au fost reținute

Polițiștii au fost sesizați în după-amiaza zilei de 14 ianuarie curent, precum că în extravilanul localității Caracui din raionul Hîncești a fost depistat un bărbat de 34 de ani din același raion cu o plagă provocată prin împușcare, în circumstanțe necunoscute deocamdată.

Ulterior, bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Raional Hîncești pentru îngrijiri medicale.
 
Preliminar, polițiștii au stabilit că victima, împreună cu alte 16 persoane, au organizat o vânătoare de mistreți, autorizată pe un teren forestier din localitate.
 
În baza actelor ridicate s-a stabilit că toți cei 17 bărbați sunt posesori legali de arme și dețin carnete de vânător.
 
Chiar dacă bărbatul rănit inițial a declarat că personal s-ar fi împușcat accidental, Poliția în comun cu procurorii examinează și alte versiuni, se menționează în comunicatul poliției.
 
Victima este deja conștientă și urmează a fi audiată.
 
După incident toate armele au fost ridicate, iar două persoane au fost reținute.
 
Oamenii legii menționează faptul că majoritatea participanților la respectiva vânătoare sunt în relații de rudenie.
 
Cazul a fost înregistrat și urmează a fi efectuate acțiuni procesuale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Ulterior vom reveni cu alte detalii stabilite.
Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
10,24
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:0,51 m/s
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău