Un bărbat a descoperit o mină de aur în grădină

  • 09 Iulie 2018 12:09
Un bărbat a descoperit o mină de aur în grădină

Un bărbat a avut parte de cea mai mare surpriză din viața lui când a descoperit o mină de aur în grădină. Anthony Doolin a cumpărat proprietatea, în Brisbane, Australia, în urmă cu trei ani, cu 1,35 milioane de dolari.

Abia după multă vreme, în timp ce se plimba pe terenul său de 16,5 hectare, a făcut descoperirea. S-a dovedit că domeniul găzduiește mai multe alte mine.

Ele au rămas ascunse din secolul trecut.

Doolin a dezvăluit că s-a gândit imediat la Indiana Jones. El a declarat "Nu ni s-a spus nimic despre ea, pur și simplu am găsit-o într-o zi. Nu mi-a venit să cred, mi-au venit în minte Indiana Jones și pasajele subterane.

La începutul secolului trecut se practica mult mineritul, iar pe aceste dealuri sunt multe mine mici. Are aproape șase metri adâncime și este intactă".

În ciuda spectaculoasei descoperiri, Doolin nu a explorat mina în căutarea metalului prețios. Iar săptămâna trecută s-a despărțit de uluitorul domeniu. Mama lui, Jane, a vândut proprietatea pentru el.

Prețul pe care l-a cerut, de 1,65 milioane de dolari, nu a fost obținut, așa că Doolin s-a mulțumit în final cu aceeași sumă pentru care cumărase inițial terenul.

Sursa: Rador

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
23,29
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:3,6 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău