Un băiețel de 7 ani a ajuns sub roțile unei mașini în timp ce se plimba cu bicicleta

  • 04 August 2022 11:47
Un băiețel de 7 ani a ajuns sub roțile unei mașini în timp ce se plimba cu bicicleta

Un băiețel de 7 ani a ajuns sub roțile unei mașini în timp ce se plimba cu bicicleta. Totul a avut loc, în satul Niorcani din raionul Soroca.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la IP Soroca, Svetlana Talpă,  biciclistul de 7 anișori ar fi intrat într-o intersecție de drumuri echivalente fără a ceda trecerea vehiculului ce se deplasa din partea dreaptă, totodată nu a respectat regula mânii drepte, și în rezultat a fost accidentat de către automobilul de marca Mitsubishi condus regulamentar de un tânăr de 29 de ani, locuitor al raionului Soroca.

În urma impactului, biciclistul de 7 ani a fost examinat de către echipajul SAMU și transportat la S.R. Soroca, unde i s-a stabilit diagnoza escoriații în regiunea cutiei toracică, transmite echipa 902.

Conducătorul automobilului fiind supus testării alcoolscopice cu aparatul ,,DRAGER,, s-a stabilit că acesta nu era băut.

Pe caz sunt întreprinse acțiuni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier și primirii unei decizii legale în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
14,96
Cer acoperit de nori
Umiditate:74 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău