Un avion British Airways a aterizat, din greșeală, în Scoția, în loc de Germania

  • 26 Martie 2019 08:48
Un avion British Airways a aterizat, din greșeală, în Scoția, în loc de Germania

Un zbor al companiei British Airways, care ar fi trebuit să ajungă în Germania, la Dusseldorf, a aterizat din greșeală în Scoția, la Edinburgh, notează digi24.ro.

Pasagerii nu au realizat în timpul zborului ce se întâmplă, așa că au rămas muți de uimire când, la aterizare, căpitanul le-a transmis: "Bine ați venit la Edinburgh". Inițial, au crezut că este o glumă, dar li s-a explicat imediat că, în momentul decolării de la Londra, s-a produs o încurcătură. 

Piloții au primit alt plan de zbor în locul celui care ar fi trebuit să-i ducă la Dusseldorf.

WDL Aviation a organizat zborul BA printr-un acord de închiriere. BA a informat că lucrează alături de WDL pentru a afla de ce documentele au fost completate greșit, scrie News.ro.

„Ne-am cerut scuze pasagerilor pentru această întrerupere în călătorie și îi vom contacta pe fiecare în mod individual”, a informat BA într-un comunicat.

Sophie Cooke, o femeie de 24 de ani care călătorește din Londra în Dusseldorf săptămânal în interes de serviciu, a declarat că atunci când pilotul a anunțat că avionul urmează să aterizeze la Edinburgh toată lumea a presupus că este o glumă. Ea a întrebat apoi membrii echipajului dacă este vorba de ceva serios.

Ulterior, pilotul a rugat pasagerii să ridice mâna dacă destinația lor finală este Dusseldorf iar toată lumea a ridicat mâna.

Pilotul a declarat că nu știe cum s-a întâmplat. El a declarat că nu s-a mai întâmplat niciodată un astfel de incident și că echipajul încearcă să afle ce se poate face”, a afirmat Cooke.

Sophie a afirmat că avionul a staționat în aeroportul din Edinburgh timp de două ore și jumătate pentru ca apoi să decoleze spre Dusseldorf.

„A devenit frustrant. Toaletele erau blocate și nu mai aveam nici mâncare iar aerul era închis”, a adăugat ea.

În cele din urmă, avionul a decolat către destinația corectă, unde pasagerii au ajuns cu o întârziere de câteva ore.

Sursa: digi24.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Probleme la zi
Meteo Chișinău
16,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:80 %
Vint:5,14 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău