Un american a încercat să traverseze Oceanul Atlantic cu „o roată de hamster”

  • 07 Septembrie 2023 20:08
Un american a încercat să traverseze Oceanul Atlantic cu „o roată de hamster”

Un bărbat din statul american Florida a fost arestat după ce a încercat să traverseze Oceanul Atlantic cu o ambarcațiune artizanală, care imita o roată de hamster, potrivit BBC, citat de descopera.ro.

Reza Baluchi a fost arestat după ce a încercat să traverseze oceanul din Florida la Londra, în ambarcațiunea improvizată care avea o roată mare cu zimți, acționată de omul din interior.

Paza de coastă americană l-a interceptat pe Baluchi la aproximativ 110 km în largul insulei Tybee, Georgia, la 26 august. Autoritățile l-au oprit deoarece „efectua o călătorie vădit nesigură” din cauza stării ambarcațiunii și a iminentei sosiri a unui uragan.

Americanul a mai încercat trei călătorii similare

Oficialii au declarat că maratonistul în vârstă de 44 de ani a refuzat să părăsească nava timp de mai multe zile și a amenințat că se va sinucide. De asemenea, el a susținut că are o bombă la bord. Baluchi a mai încercat trei călătorii similare, care s-au încheiat cu intervenția Gărzii de Coastă, potrivit BBC.

La 1 septembrie, el s-a predat și a fost adus la o bază a Pazei de Coastă din Miami. Oficialii au stabilit ulterior că „bomba” fusese falsă. În prezent, el se confruntă cu acuzații penale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,03 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău