PDM a retras moțiunea de cenzură împotriva Guvernului

  • 07 Noiembrie 2019 14:11
PDM a retras moțiunea de cenzură împotriva Guvernului

Partidul Democrat și-a retras moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu, însă nu va înceta să ceară demisia cabinetului de miniștri.

Deputatul democrat Andrian Candu a anunțat că moțiunea de cenzură nu are susținere în Parlament, astfel încât votul de neîncredere nu va fi acordat. Fostul șef al Legislativului a mai spus că Maia Sandu nu a răspuns moțiunii timp de 3 săptămâni, printr-un raport trimis Parlamentului, care ar fi trebuit examinat de comisie și de plen. Astfel, s-a creat un blocaj parlamentar, deoarece  nu pot fi organizate ședințe plenare, a mai spus Andrian Candu.

Referitor la intenția socialiștilor de a înainta o altă moțiune de cenzură, Andrian Candu a declarat că va susține orice inițiativă de demitere a guvernului Sandu.

"De ce pleacă acum mai mulți oameni astăzi decât cu cinci luni în urmă? Din cauza unei dezamăgiri, în primul rând, lipsa unei perspective și a unui viitor, pe care nouă tuturora ni le aduce acest guvern al Maiei Sandu. Respectiv, orice propunere în Parlamentul Republicii Moldova de de mitere a Maiei Sandu, va fi susținută plenar de fracțiunea PDM", a declarat Andrian Candu

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău