PAS a desemnat-o pe Maia Sandu în calitate de candidat la prezidențiale

  • 18 Iulie 2020 13:29
PAS a desemnat-o pe Maia Sandu în calitate de candidat la prezidențiale

Maia Sandu a fost desemnată de către membrii Partidului „Acțiune și Solidaritate” (PAS) drept candidatul formațiunii la alegerile prezidențiale.

„Această nominalizare este o onoare pentru mine, dar și o mare responsabilitate. Avem datoria să curățăm țara de politicienii care văd Moldova ca pe un sac fără fund, din care ei se îndestulează. Sunt sigură că, prin multă muncă, vom învinge în aceste alegeri. E vremea oamenilor buni, cei care știu cum trebuie să fie țara noastră. Împreună vom munci pentru o țară bogată, cu familii unite și copii fericiți, o țară în care legea este una pentru toți, iar dreptatea stă în capul mesei”, a declarat Maia Sandu.

Consiliul Politic Național al Partidului Acțiune și Solidaritate s-a întrunit astăzi, 18 iulie 2020, în regim online, în componența a 134 de membri și a luat unanim această decizie.

„PAS este un partid care a crescut mult în ultimii ani. Suntem mai pregătiți, mai organizați și mai puternici decât eram cu 4 ani în urmă. Avem o responsabilitate enormă față de cetățenii acestei țări să promovăm persoane competente și curajoase care pot lupta cu hoții de la guvernare. Suntem gata să depunem toate eforturile pentru a învinge la alegerile prezidențiale împreună cu Maia Sandu, unicul candidat capabil să-l bată pe Igor Dodon”, a declarat Igor Grosu, prim-vicepreședinte al PAS.

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 1 noiembrie. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:3,6 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău