Twitter este acum X. Elon Musk a schimbat celebrul simbol al păsării albastre

  • 24 Iulie 2023 18:05
Twitter este acum X. Elon Musk a schimbat celebrul simbol al păsării albastre

Proprietarul Twitter Elon Musk a renunțat la celebrul simbol al păsării albastre cu care este asociată rețeaua socială de la fondare și l-a înlocuit cu X, scrie CNN, citat de Digi24.ro.

Musk a făcut anunțul duminică dimineața. Luni dimineața, Musk a postat pe Twitter că X.com indică acum Twitter.com. „Sigla Interim X este disponibilă astăzi, mai târziu”, a anunțat Musk, cu puțin timp înainte de a publica o fotografie cu sediul Twitter iluminat de un nou X gigant.

Site-ul Twitter prezintă acum același logo, în timp ce celebra pasăre albastră a dispărut. Anul trecut, Elon Musk a cumpărat Twitter pentru 44 de miliarde de dolari și a fuzionat compania într-o entitate denumită X Corp.

În luna aprilie a acestui an pasărea albastră a fost înlocuită, temporar, cu un câine din rasa Shiba Inu, logo-ul criptomonedei Dogecoin, înlocuire care a ajutat la creșterea valorii de piață a Dogecoin cu până la patru miliarde de dolari.

Cele mai recente probleme ale Twitter au legătură cu acțiunile colective în justiție demarate de o serie de foști angajați care solicită despăgubiri în valoare de 500 de milioane de dolari pentru neplata unor salarii compensatorii. De la preluarea de către Elon Musk, Twitter a concediat jumătate din angajați pentru a-și reduce costurile.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
22,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:4,63 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
14
Thu
17
Fri
17
Arhivă Radio Chișinău