TVR MOLDOVA extinde Telejurnalul de week-end

  • 01 Februarie 2020 11:40
TVR MOLDOVA extinde Telejurnalul de week-end

TVR MOLDOVA extinde, începând cu 1 februarie a.c., programul de știri de la ora 18.00, realizat în studioul de la Chișinău. Telejurnalul va cuprinde pe parcurul unei ore, mai multă informație din Republica Moldova, România și din lume, analize ale principalelor evenimente din săptămână, campanii pe subiecte de interes general și reportaje speciale, scrie TVR Moldova, potrivit unui comunicat la TVR Moldova.

“Extinderea Telejurnalului în week-end este o nouă provocare pentru redacția de știri de la TVR MOLDOVA, pe care, însă, o va trece cu brio, deoarece echipa de jurnaliști este una profesionistă. Vom continua să aducem în casele cetățenilor Republicii Moldova cele mai bune știri, bine documentate și realizate, în care vom vorbi despre problemele și nevoile oamenilor, vom prezenta bune practici românești și europene de dezvoltare, de modernizare și democratizare.

Vom difuza povești cu oameni și despre oameni exemplu în diferite domenii, istorii de succes, vom continua să promovăm cultura, obieciurile și tradiția comună a românilor de pe ambele maluri ale Prutului. Telespectatorii vor avea posibilitatea să vadă același produs mediatic obiectiv și nepărtinitor. În condițiile în care spațiul informațional al Republicii Moldova este unul intoxicat de manipulare și propagandă, cetățenii merită și trebuie să fie informați corect, pentru a disemina grâul de neghină. O societate puternică este una bine și corect informată”, a declarat coordonatorul Știrilor TVR MOLDOVA, Vasile Munteanu.

Gazda Telejurnalului de sâmbătă și duminică, jurnalista Victoria Ocară consideră că “TVR MOLDOVA este o sursă de informare importantă pentru telespectatorii din Republica Moldova și în zilele de week-end”. „Exinderea Telejurnalului înseamnă mai multe știri, mai multe evenimente reflectate, mai multe opinii și analize imparțiale și bine argumentate. Astfel, cei care ne urmăresc vor avea posibilitatea să vadă mai clar tabloul realității în care trăim.

Cu siguranță, acest lucru presupune mai mult efort și implicare din partea jurnaliștilor TVR MOLDOVA, dar acesta este chiar rostul muncii noastre, pentru buna informare a telespectatorilor”, afirmă Victoria Ocară. Telejurnalul TVR MOLDOVA este difuzat și în România, pe postul TVR 3, contribuind astfel la dezvoltarea spațiului informațional comun.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău