Trump anunță că a convenit cu Fox News să organizeze o dezbatere cu Harris în 4 septembrie

  • 03 August 16:30
Trump anunță că a convenit cu Fox News să organizeze o dezbatere cu Harris în 4 septembrie

Republicanul Donald Trump a declarat vineri că a convenit cu Fox News să organizeze o dezbatere pe 4 septembrie cu vicepreședintele și candidata la nominalizarea democrată pentru alegerile prezidențiale din SUA, Kamala Harris.

"Am convenit cu Fox News o dezbatere cu Kamala Harris miercuri, 4 septembrie", a scris Trump pe platforma sa Truth Social. Nu este clar dacă Harris a fost de acord cu dezbaterea.

Fox News, citate de News.ro, făcuse o propunere campaniilor prezidențiale ale lui Donald Trump și Kamalei Harris pentru 17 septembrie. 

În scrisorile adresate echipelor de campanie ale lui Harris și Trump, Jay Wallace, președintele și editorul executiv al Fox News Media, a propus o dezbatere moderată de Bret Baier și Martha MacCallum, doi veterani care conduc de obicei emisiunile despre alegeri la postul TV. Evenimentul ar urma să aibă loc în Pennsylvania.

ABC News a încheiat un acord între echipa de campanie a lui Trump și cea a președintelui Joe Biden pentru televizarea unei dezbateri programate să aibă loc la 10 septembrie.

CNN a televizat o dezbatere în iunie care s-a dovedit a fi, în cele din urmă, căderea lui Biden.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
26,24
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:3,09 m/s
Tue
22
Wed
22
Thu
22
Fri
23
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău