Troleibuzul Turistic „Chișinău Sightseeing” a împlinit un an de activitate

  • 02 August 11:47
Troleibuzul Turistic „Chișinău Sightseeing” a împlinit un an de activitate

Proiectul Troleibuzul Turistic „Chișinău Sightseeing” a împlinit un an de activitate. În această perioadă, au fost organizate peste 430 de curse, cu 10 000 de excursioniști și au fost achiziționate contra cost circa 4000 de bilete. 300 de curse au fost organizate conform graficului de weekend, iar 130 au fost curse tematice, transmite IPN.

Proiectul Troleibuzul Turistic „Chișinău Sightseeing” activează cu două unități, cea de-a doua fiind inclusă suplimentar pe 1 octombrie 2021. Timp de un an, prin intermediul Proiectului „Chișinău Sightseeing” au fost organizate diverse excursii tematice, inclusiv cu prilejul diferitor sărbători, cum ar fi Ziua Copiilor, Ziua Funcționarului Public, Cupluri celebre din Chișinău.

De excursii gratuite au avut parte elevi din 35 instituții de învățământ și copii din nouă centre de plasament. Au fost organizate două curse speciale pentru misiunile diplomatice acreditate la Chișinău și pentru șase delegații din România și Ucraina.

Troleibuzul Turistic a fost arendat contra cost de peste 50 de ori, pentru excursii individuale, zile de naștere, aniversări, filmări, evenimente corporative, pentru absolvenții din instituțiile școlare.

Prețul unei călătorii cu troleibuzul turistic în municipiul Chișinău este de 30 de lei. Excursiile sunt organizate în romană, rusă și engleză. Orarul este stabilit în funcție de fluxul de călători, anotimp sau în funcție de modificările ce pot apărea în traseul turistic.

Proiectul este realizat de Primăria municipiului Chișinău, în comun cu Asociația Națională pentru Turism Receptor din Republica Moldova. Lansarea proiectului Troleibuzul Turistic - Chișinău Sightseeing are drept scop promovarea obiectivelor turistice importante din orașul Chișinău.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
21,07
Cer senin
Umiditate:89 %
Vint:1,54 m/s
Sun
26
Mon
27
Tue
28
Wed
28
Thu
27
Arhivă Radio Chișinău