Trenul de pe ruta Bălți-Ocnița a luat foc

  • 02 Iunie 2020 18:28
Trenul de pe ruta Bălți-Ocnița a luat foc

Trenul suburban Bălți-Ocnița a luat foc în această dimineață, 2 iunie, în orașul Dondușeni. Din fericire, pasagerii nu au avut de suferit, iar după lichidarea incendiului, garnitura și-au putut continua drumul.

Cel care a observat fumul din cabina din spate a trenului a fost ajutorul mecanicului de locomotivă. Trenul a fost oprit în cel mai scurt timp și s-a acționat în strictă conformitate cu regulamentul în vigoare, a declarat pentru IPN purtătorul de cuvânt al CFM, Constantin Olteanu.

La fața locului au intervenit și pompierii. Dar pasagerii au apucat să iasă de sine stătător din tren. Pericol pentru viața și sănătatea acestora nu a existat, menționează Constantin Olteanu. După lichidarea incendiului, trenul și-a putut continua drumul. 

Contactată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, a declarat că la fața locului au intervenit pompierii de la Unitatea de Salvatori și Pompieri Dondușeni. Deocamdată nu a fost stabilită cauza izbucnirii incendiului.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:5,66 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău