Trenul Chișinău-București își va relua circulația în decembrie

  • 19 Noiembrie 2021 15:25
Trenul Chișinău-București își va relua circulația în decembrie

Circulația trenului Chișinău-București va fi reluată din 12 decembrie, anunță Calea Ferată din Moldova.

Începând de astăzi biletele pot fi procurate la casele gării feroviare, iar din 6 decembrie și prin internet, accesând site-ul www.cfm.md.

Până pe 31 decembrie trenul va circula de 2 ori pe săptămână, cu plecarea din Chișinău în zilele de joi și duminică, iar din București în zilele de luni și vineri. Începând cu 2 ianuarie trenul va circula de 3 ori pe săptămână, cu plecarea din Chișinău în zilele de marți, joi și duminică, iar din București în zilele de luni, miercuri și vineri.

Trenul pleacă din Chișinău la ora 17.20. La București ajunge la ora 6.17, iar din București se pornește la ora 19.20, cu sosire la Chișinău la ora 8.15.

Costul călătoriei a rămas 9 euro, prețul unui bilet pentru călătoria în vagon cu compartimente - 580 de lei, în vagon capitonat 670 de lei. Copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani vor beneficia de o reducere până la 40%.

De asemenea, la gara Chișinău se pot asigura documente de călătorie pentru trenurile care circulă din București în direcția Budapesta, Sofia, Viena și mai departe cu transbordare la orice alte rute din țările europene.

Concomitent cu începerea circulației trenului Chișinău-București, se va relua circulația zilnică a trenului de frontieră Iași-Ungheni.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
22,24
Nori împrăștiați
Umiditate:46 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău