Trei pietoni au murit în mai puțin de 24 de ore, loviți de mașini

  • 13 Ianuarie 2020 11:06
Trei pietoni au murit în mai puțin de 24 de ore, loviți de mașini

Un bărbat de 70 de ani a murit, după ce a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni din orașul Râșcani. Accidentul a avut loc astăzi dimineață, aproape de ora 08.00.

Solicitată de IPN, Ina Moscaliuc, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Râșcani, a spus că șoferul, de 56 de ani, a pierdut controlul asupra volanului și a lovit mortal pietonul. Testul alcoolscopic a arătat că șoferul era băut. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal.

Aseară, în jurul orei 19.00, un alt bărbat, de 41 de ani, a murit, după ce a fost lovit de două automobile în timp ce se deplasa pe mijlocul drumului din satul Ratuș, Telenești. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Telenești, Irina Burdujan, a spus pentru IPN că unul dintre șoferi, de 38 ani, la ieșirea din sat, direcția spre Telenești, a lovit pietonul cu oglinda retrovizoare din partea dreaptă. Imediat, acesta a fost lovit de un alt automobil, condus de un bărbat de 35 ani, care efectua depășirea pe partea dreaptă. Ambii șoferi au fost testați alcoolscopic, care a arătat că nu erau băuți. Pentru stabilirea circumstanțelor accidentului a fost pornită cauza penală.

Tot ieri, în jurul orei 18.00, un bărbat de 52 de ani a murit, după ce a fost lovit de un automobil în timp ce traversa neregulamentar strada Ștefan cel Mare și Sfânt din municipiul Ungheni. Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a declarat pentru IPN că bărbatul traversa strada într-un loc slab luminat, iar șoferul, de 36 de ani, care nu era în stare de ebrietate, nu l-a observat. Și pe acest caz a fost pornit un proces penal.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău